Expert Talks

Inspiration & fördjupning

Roboten Markus - Time Traveller

Vi på Time Traveller älskar att prata om teknik, utmaningar som detta innebär och möjligheterna det skapar. I vår vardag träffar vi en hel massa experter och entusiaster som på ett eller annan sätt delar vår passion för ny teknik. Och dessa personer är väldigt intressant att lyssna på. Genom vårt breda kontaktnät har vi därför möjligheten att förmedla erfarna talare och inspiratörer inom en rad olika ämnen.

"Hela vår affärsidé bygger på att människor ska få prova, uppleva och bygga en egen erfarenhet av nya teknologier för att förstå dess värde. Vår erfarenhet är att en föreläsning inte alls är lika starkt utifrån ett inlärningsperspektiv, därför är det en bättre investering genomföra t.ex. ett Tech Safari istället om syftet är att passet ska vara praktiskt och användbart.

Men, att inleda ett pass på temat digitalisering, ny teknik eller liknande och ta in en inspiratör som pratar mer om människans roll i förändringsprocesser, organisatoriska utmaningar och möjligheter, vad du som ledare behöver tänka på etc. med utgångspunkt i teknik för att sedan gå in i ett mer praktiskt pass är ett vinnande koncept.

Därför ingår det till exempel alltid ett intro till Tech Safari och Digital Take-off och givetvis erbjuder vi er rad olika specialister som kan dela med sig av sin kunskap om det är en fördjupningsnivå som är aktuellt. Men för oss på Time Traveller är det alltid åhörarnas förförståelse som står i fokus"

Tomas Bendz, VD

Tomas Bendz - VD på Time Traveller - Föreläser om Virtual Reality

Genom vårt breda nätverk av entreprenörer, ledare och teknikexperter erbjuder Time Traveller längre föredrag, fristående eller i samband med Tech Safari eller Digital Take-off.​ 

KONTAKT:

E-post: info@TimeTraveller.se

Telefon: +46 (0)70-261 79 02

Besök: Regeringsgatan 29, Stockholm


Org nr. 559174-4882

Time Traveller AB Re