Kurser

Grunder och fördjupning

Med vårt omfattande och unika nätverk av föreläsare och specialister inom tekniksektorn kan vi erbjuda företagskurser vars syfte är att förändra synsättet på framtidens användning av teknik inom företaget där ni får konkreta verktyg på hur ni kan implementera ny teknik i er professionella vardag.

Unika företagskurser

Time Travellers företagsevent syftar till att ge er en första insikt i olika relevanta teknologier för att därefter kunna fördjupa er i digital transformation genom företagskurser. Där får ni konkreta och handfasta verktyg att utveckla ert företag i en digital riktning, oavsett om det exempelvis rör sig om automatisering, industriella VR/AR-lösningar eller tillämpad AI.   

Lång erfarenhet av företagskurser

Vi har arbetat länge med framväxande teknologier och vet vad som gör en lyckad företagskurs. Företag som Jeeves, Visma och Södra skogs är bara några av de företag som anlitat oss för att göra riktade aktiviteter. Vill du få inspiration eller veta mer om hur deras upplägg såg ut så kan du gå till sidan för våra kundcases. 

Våra företagskurser skräddarsys för varje tillfälle och syftar till att utbilda din personal och öka deras kompetens och inspiration genom föreläsningar, workshops och testandet av ny teknik.

KONTAKT:

E-post: info@TimeTraveller.se

Telefon: +46 (0)70-261 79 02

Besök: Regeringsgatan 29, Stockholm


Org nr. 559174-4882

Time Traveller AB Re