Företagsevent

Tjänster och erbjudanden

Teknik är framtiden och vi på Time Traveller vill att så många som möjligt ska få prova på och uppleva potentialen bakom framtidens lösningar.

Föreställ dig en värld där du genomför dina tekniska utbildningar direkt i hemmet genom ett par VR-glasögon istället för att åka iväg till en träningsanläggning inför din nya tjänst eller internutbildning. Eller varför inte drömma dig bort till en värld där ett biochip i handen förenklar vardagen genom att du aldrig mer kommer behöva släpa runt på varken ID-kort, Bankkort eller liknande – någonsin igen!​


Våra företagsevent går ut på att deltagarna cirkulerar mellan olika stationer som alla presenteras i olika former av teknik genom våra duktiga instruktörer. ​Prova till exempel industriell Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), Exoskelett, Biohacking, AI, Chip i handen och mycket annat. Vår gedigna kunskap och känsla för branschrelevans säkerställer att varje event blir en upplevelse utöver det vanliga.


​Event för alla, oavsett storlek på grupp

Våra företagsevent anpassas helt efter era önskemål och detta gör att just er upplevelse kommer att bli unik. Vi är inte en eventbyrå utan vid större event samarbetar vi med er eventbyrå eller rekommenderar en byrå. Vi skapar unikt och relevant innehåll, eventbyrån tar hand om inramning och eventproduktion och tillsammans skapar vi en upplevelse som verkligen är utöver det vanliga. Våra företagsevent kompletterar våra företagskurser och konceptet syftar till att upptäcka, prova, inspirera och att varje deltagare ska få en känsla av förundran. Våra duktiga föreläsare och instruktörer tar dig på en resa in i teknikens värld där möjligheterna är oändliga! 


Vi vet hur man skapar ett lyckat företagsevent

Vi har en lång erfarenhet av unika events för alla olika typer av verksamheter. Företag som Visma, Svepark, Södra Skogs, SBAB och Vattenfall är bara några av de företag som anlitat oss som innehållsleverantör till konferenser, kick-off och kundevent. Vill du få inspiration och veta mer om hur deras tillställningar gick till? Gå till sidan för våra kundcases för att veta mer.


Kontakta oss genom frågeformuläret så skräddarsyr vi ett företagsevent som ni sent kommer att glömma!

DIGITAL TAKE-OFF

Antal deltagare:

Upp till 30 personer

Tidsåtgång: 2 timmar

Tech safari

Antal deltagare:

30-700 personer

Tidsåtgång: Från 1 timme

Expert talks

Språk:

Svenska, Engelska

Tidsåtgång: Från 30 min

KONTAKT:

E-post: info@TimeTraveller.se

Telefon: +46 (0)70-261 79 02

Besök: Regeringsgatan 29, Stockholm

Org nr. 559174-4882

Timeless Tech Events AB Re