Kontakt

info@timetraveller.se

Besök: 

Regeringsgatan 29

Stockholm​

  • White LinkedIn Icon
Logga_symbol_liten_ovanför_vit.png

Företagskurser

Teknikens framfart är global och digitaliseringen av företagsprocesser sker i en allt snabbare takt. Hur ska denna nya teknik appliceras? Vilka utmaningar står inför dörren och hur kan vi effektivisera organisationers digital transformation? 

 

Våra företagskurser skräddarsys för varje tillfälle och syftar till att utbilda din personal och öka deras kompetens och inspiration genom föreläsningar, workshops och testandet av ny teknik. Med vårt omfattande och unika nätverk av föreläsare inom tekniksektorn kan vi erbjuda företagskurser vars syfte är att förändra synsättet på framtidens användning av teknik inom företaget där ni får konkreta verktyg på hur ni kan implementera ny teknik i er professionella vardag.

 

Unika företagskurser

Time Travellers företagsevent syftar till att ge er en första insikt i olika relevanta teknologier för att därefter kunna fördjupa er i digital transformation genom företagskurser. Där får ni konkreta och handfasta verktyg att utveckla ert företag i en digital riktning, oavsett om det exempelvis rör sig om automatisering, industriella VR/AR-lösningar eller tillämpad AI.  

 

Lång erfarenhet av företagskurser

Vi har arbetat länge med framväxande teknologier och vet vad som gör en lyckad företagskurs. Företag som Jeeves, Visma och Södra skogs är bara några av de företag som anlitat oss för att göra riktade aktiviteter. Vill du få inspiration eller veta mer om hur deras upplägg såg ut så kan du gå till sidan för våra kundcases.

 

Använd kontaktformuläret och beskriv vilken inriktning du vill att just er företagskurs ska ha, så hör vi av oss inom kort med en första idé som vi tror skulle passa er att utgå ifrån. 

Jag är nyfiken och vill gärna höra mer om vad Time Traveller kan erbjuda oss!