Eventbyrå + Time Traveller

Komplett leverantör av digitala upplevelser

Inled ett möte med en robot som facilitator.

Eventbyråns trygga innehållsleverantör

Vi vet vilken energi ni lägger ner på att skapa unika, inspirerande, engagerande och relevanta företagsevent för era kunder. Vi jobbar tillsammans mer er och ser till att varje genomförande får sin egen prägel. Vi lyssnar på er och kunden och tar fram förslag utifrån brief, önskemål och tillsammans med er anpassar vi genomförandet utifrån de förutsättningar ni tagit fram.

Jobbar du på en eventbyrå eller i ett företag som söker innehåll till ert nästa evenemang man har inte träffat oss än? Kontakta oss för ett möte!

Standardkoncept och case

Time Traveller erbjuder fyra standardkoncept som vi utgår ifrån. Utifrån dessa kan vi blanda och skräddarsy utifrån behov och önskemål. Behöver du inspiration och förslag så har vi lagt upp en rad cases här.

Allt är möjligt och vi älskar att göra specialsydda lösningar!

Tech Safari - Upptäck ny teknologi

På 1 timme kan vi få flera hundra deltagare att förstå hur ny teknologi fungerar. Detta gör vi genom att låta dem gå runt bland "stationer" och upptäcka och lära sig om hur ny teknologi tillämpas i olika produkter och tjänster. Deltagarna får prova, känna, klämma och ställa frågor, allt för att de ska lära sig så mycket som de bara kan under själva programpunkten.

Läs mer här->


Rek gruppstorlek: 40-500 deltagare

Tid: Från 1h

Riggtid: 1h

Teknikbehov: Tillkommande skärmar om behov finns.

Bokning: Senast 14 dagar innan genomförande

Digital Takeoff - Innovationsworkshop

Ett workshop-koncept som passar perfekt för ledningsgrupper, mindre företag eller specifika avdelningar. Workshopen är indelad i två pass och en avslutande sammanfattning. Deltagarna får en fördjupning i relevanta teknologier som sedan följs upp med en kreativ innovationsworkshop.

Läs mer här->


Rek gruppstorlek: 10-50 deltagare

Tid: Från 2h

Riggtid: 30 min

Teknikbehov: Inget, behöver ytor att separera grupperna

Bokning: Senast 5 dagar innan genomförande

Dustin Expo 2019 - Time Traveller föreläser - Tomas Bendz

Expert Talks - Inspiration och fördjupning

I vår vardag träffar vi en massa experter och entusiaster som på ett eller annat sätt delar vår passion för framväxande teknologier. Dessa personer är i många fall väldigt intressanta att lyssna på och genom vårt breda kontaktnät har vi därför möjligheten att förmedla erfarna talare och inspiratörer inom en rad olika ämnen.

Läs mer här->


Kan bokas fristående eller som komplement till övriga koncept

Rek gruppstorlek: Obegränsat

Tid: Från 30 min

Bokning: Beroende på önskad talare eller ämne

Area 52 - Digital underhållning

Digitalt underhållningskoncept som passar perfekt till drink och mingel oavsett om det är kick-off, kundaktivitet eller avdelningsmöte. Deltagarna får prova och utmana sig själva och varandra i olika digitala underhållande upplevelser. 

Läs mer här->Rek gruppstorlek: 10-50

Tid: Från 1h

Teknikbehov: Skärmar vid behov, VR kräver min 2x3 kvm

Bokning: Senast 5 dagar innan genomförande


Q&A

Var i agendan

Att fylla tiden och få ihop agendan är lättare sagt än gjort. För att underlätta för er har vi satt den tid som minst krävs men även en rekommenderad snittid. Oavsett om det är morgonpasset, efter lunch eller före drinken har vi något som passar. Allt går så klart att lösa - det är bara att prata med oss!


Ytor, teknik och riggtid

Vår standardsättning har vi displaymaterial, kopplingsdosor, röstförstärkare och 27 tums skärmar. Tillkommande teknik är större skärmar vid behov. Vi behöver inte WIFI! Beroende på aktivitet har vi olika behov av yta och riggtid, se nedan.


Pris

Vår prissättning bygger på antal stationer (teknologier) och tid för aktivitet. Vi tar inte betalt per deltagare utan har fasta priser oavsett om det är 50 eller 350 pers. Resetillägg tillkommer utanför Stockholm och Göteborg.


Införsäljning

Vi bistår med presentationsmaterial, referenser, bildbank, co-brandat material etc. Och självklart har vi gärna en direktdialog med kund tillsammans med er och tar även med exempel på teknologier som kund kan prova för att förstå vad det är deltagarna kommer att få uppleva. Vi gör allt för att underlätta för er - vi är expert inom detta område.


Teknologier

Vi har en rad olika teknologier i vårt utbud, allt ifrån mer lättsamma upplevelser som chip i handen och DNA analys till väldigt industrispecifika lösningar som AI-ögon till industrirobotar och röstlösningar för banksektorn. Under varje flik för respektive teknologi finns en kort förklaring om vad det är och en beskrivning av upplevelsen. Saknar du någon teknologi så är det bara att fråga, vi har ett enormt nätverk med bolag och personer. Du hittar en överblick av teknologier här.

Heldag med Time Traveller - Digital Take-Off, Expert Talks, Tech Safari & Area 52

Bilder

Vi har ett brett bildarkiv och fyller på kontinuerligt. Här är ett axplock från olika leveranser


SBAB logotyp
Visma logotyp

KONTAKT:

E-post: info@TimeTraveller.se

Telefon: +46 (0)70-261 79 02

Besök: Regeringsgatan 29, Stockholm


Org nr. 559174-4882

Time Traveller AB Re