AREA 52

Underhållning och inspiration

Digitalt underhållningskoncept som passar perfekt till drink och mingel oavsett om det är kick-off, kundaktivitet eller avdelningsmöte. Deltagarna får prova och utmana sig själva och varandra i olika digitala underhållande upplevelser. 

Hissnande upplevelser

Har du utmanat dina kollegor i en lasersvärdsduell? Kastat dig ut för ett stup i en wingsuit eller gått på en smal planka flera hundra meter upp i luften? Har du utmanat din chef i vem som är bäst på att koncentrera sig? Eller skapat en digital 3D kopia av dig själv och printat ut som nyckelring?

Vårt koncept AREA 52 ett klockrent val! Vi erbjuder en unik aktivitet där ni får utmana er själva, tävla mot varandra och samtidigt upptäcka ny teknik. Oavsett om det är en kick-off, kundaktivitet eller avdelningsmöte kommer ni få en garanterat rolig och utmanande aktivitet som passar alla, ung som gammal och oavsett teknisk vana.

Exempel på upplevelser

Nedan är några exempel på innehåll, vi har även mer att erbjuda, hör av er så berättar vi mer

VR Gameing

Genom ljud och bild i 360 grader kommer ni att få uppleva hur det känns att befinna sig i en helt digital värld där ni ska lösa uppgifter, utmana er själva eller tävla mot andra.Utifrån er grupp kommer vi att rekommendera de VR-upplevelser som passar just er. Det finns många varianter och i planeringen får ni gärna prova olika för att välja vad som känns roligaste eller mest utmanande.

Mindball Play

En skärm och ett pannband som mäter dina hjärnvågor. För att klara banan måste du lyckas tänka på exakt ingenting! Med en viss typ av hjärnvågor (thetavågor) får du en boll att rulla längst en bana, ju mer koncentrerad du är desto snabbare rullar bollen.

Kan spelas både som turnering eller direkt mot varandra. Och vem sätter kvällens High Score?

Digital tvilling

Upplev 3D-scanning på nära håll! Du blir scannad och får en digital kopia av dig som du kan använda till vad du vill, kanske en ny profilbild på sociala medier? Vi samarbetar med 3D-print bolaget Tidan där du kan beställa din tredimensionella tvilling som fysisk produkt i vilket material du vill. T.ex.en bronsbyst till dina kollegor eller en nyckelring i silver till familjen.

KONTAKT:

E-post: info@TimeTraveller.se

Telefon: +46 (0)70-261 79 02

Besök: Regeringsgatan 29, Stockholm


Org nr. 559174-4882

Time Traveller AB Re