Företagsevent

Tjänster och erbjudanden

Person som provar Augmented Reality

Teknik är en stor del av framtiden och vi på Time Traveller vill att så många som möjligt ska få prova och uppleva potentialen med framtidens lösningar. I våra kundanpassade företagsevent visar vi er hur ny teknologi kan driva en hållbar framtid.

Ny teknologi skapar nya möjligheter

Föreställ dig en värld där du kan genomföra utbildningar, fortbildning eller träna på olika situationer oavsett vart du befinner dig genom att använda virtuella digitala verkligheter istället för att åka iväg. Eller varför inte utforska hur ett biochip i handen förenklar vardagen genom att du aldrig mer kommer behöva släpa runt på varken ID-kort, Bankkort eller liknande - någonsin igen!​


Event för alla, oavsett gruppstorlek eller var i agendan

Våra företagsevent syftar till att alla deltagare oavsett gruppstorlek ska få testa och uppleva ny teknik genom konkreta produkter och tjänster. För oss spelar det ingen roll om det är en ledningsgrupp, kick-off, kundevent, förmiddags- eller mingelaktivitet, vi har något som passar alla typer av förutsättningar, syften och mål.


Samarbetar ni med en eventbyrå? Bra det gör vi också, vid större företagsevent är vi alltid en innehållsleverantör och samarbetspartner till ansvarig eventbyrå. Kolla några olika case som inspiration. Jobbar du på en eventbyrå? Vi har samlat information till dig här.


Vi skapar unika och affärsrelevanta events

Vi har en lång erfarenhet av att skapa skräddarsydda företagsevent för alla olika typer av verksamheter. Företag som Visma, Svepark, Södra Skogs, SBAB och Vattenfall är bara några av de företag som anlitat oss som innehållsleverantör till konferenser, kick-off och kundevent.


Oavsett om det är digitalisering, innovation eller hållbarhet eller något annat ämne som står på agendan så handplockar vi teknologier som stödjer syfte och mål med ert företagsevent. tillsammans med våra specialister och entreprenörer visar vi konkreta lösningar inom till exempel industriell Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), Exoskelett, Biohacking, AI, Chip i handen och mycket annat. Vår gedigna kunskap och känsla för branschrelevans säkerställer att varje event blir en upplevelse utöver det vanliga.

Heldag med Time Traveller - Digital Take-Off, Expert Talks, Tech Safari & Area 52

Standardkoncept

Time Traveller erbjuder fyra standardkoncept som vi utgår ifrån. Utifrån dessa kan vi blanda och skräddarsy utifrån behov och önskemål. Behöver du inspiration och förslag så har vi lagt upp en rad cases här.

Digital Take Off

Digital Takeoff - Innovationsworkshop

En workshop som passar perfekt för ledningsgrupper, mindre företag eller specifika avdelningar. Workshopen är indelad i två pass och en avslutande sammanfattning. Deltagarna får en fördjupning i relevanta teknologier som sedan följs upp med en kreativ innovationsworkshop.

Antal deltagare:

Upp till 50 personer

Tidsåtgång: Från 2 timmar

Tech Safari

Tech Safari - Upptäck ny teknologi

På 1 timme kan vi få flera hundra deltagare att förstå hur ny teknologi fungerar. Detta gör vi genom att låta dem gå runt bland "stationer" och upptäcka och lära sig om hur ny teknologi tillämpas i olika produkter och tjänster. Deltagarna får prova och samtidigt ställa frågor, allt för att de ska inspireras och höja sin kompetens.

Antal deltagare:

40-500 personer

Tidsåtgång: Från 1 timme

Expert Talks - Tomas Bendz

Expert Talks - fakta och storytelling


I vår vardag träffar vi en massa experter och entusiaster som på ett eller annat sätt delar vår passion för framväxande teknologier. Dessa personer är i många fall väldigt intressanta att lyssna på och genom vårt breda kontaktnät har vi därför möjligheten att förmedla erfarna talare och inspiratörer inom en rad olika ämnen.

Språk: Svenska, Engelska

Tidsåtgång: Från 30 min

Area 52

Area 52 - Digital underhållning

Digitalt underhållningskoncept som passar perfekt till drink och mingel oavsett om det är kick-off, kundaktivitet eller avdelningsmöte. Deltagarna får prova och utmana sig själva och varandra i olika digitala underhållande upplevelser.

Antal deltagare:

20-300 personer

Tidsåtgång: Från 1 timme

KONTAKT:

E-post: info@TimeTraveller.se

Telefon: +46 (0)70-261 79 02

Besök: Regeringsgatan 29, Stockholm


Org nr. 559174-4882

Time Traveller AB Re